Live uit de raad

280 views
1 minuut leestijd
Start

Vanavond een volle raadsvergadering. Gelukkig hoef ik me niet met alles even veel te bemoeien, zodat ik nog wat tijd over heb om mijn weblog bij te werken. Wat wel bij mijn portefeuille hoort, is een bewonersinitiatief dat vanavond door bewoners van de Blokweg ingediend is. Ik baalde er behoorlijk van die mensen naar de raad moesten komen om een aantal eenvoudige vragen te stellen. Wat nog erger is, is dat ze een aantal van die vragen al aan me gesteld hadden. Ik ging er van uit dat de vragen al beantwoord waren! Foutje dus, en dat terwijl ik juist wil dat de overheid betrouwbaar is, en termijnen haalt. Er is nog veel te doen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…