Moed en behagen

260 views
1 minuut leestijd
Start

 

Ik was op het fantastisch georganiseerde Kennisfestival in Leiden. Interessante debatten, en een gezellige reunie van partijgenoten. Beetje suf dat diezelfde dag het CLB ook een dag voor statenleden organiseerde, maar life’s all about priorities. Ik mocht een debatje tussen Bert de Vries, Paul Kalma en Hans Kamps voorzitten over de verzorgingsstaat. Interessant gesprek dat voor een groot gedeelte over het uitstekende boek van Bert de Vries ging, en ik was natuurlijk trots dat ik mijn exemplaar kon laten signeren. (klik op de foto voor de opdracht).

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…