Nieuw Deliplein in gebruik genomen met Flamenco Festival (Persbericht)

295 views
1 minuut leestijd
Start

Het nieuwe Deliplein is klaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

Daarom wordt het nieuwe plein op zaterdag 23 juni aanstaande officieel in gebruik genomen met het festival Flamenco op Zuid. Om 16.00 uur vindt het officiële moment van de oplevering van het Deliplein plaats.  U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De officiële oplevering gebeurt door wethouder Hamit Karakus, portefeuillehouder van de deelgemeente Gülami Yeşildal en Dennis Lausberg, regiomanager Zuid van woningcorporatie de Nieuwe Unie. De oplevering houdt in dat het naambord ‘Deliplein’ wordt onthuld. Het plein wordt al decennia zo genoemd, maar nu gaat het plein ook echt officieel zo heten.

23 juni: Flamenco op Zuid

De ingebruikname van het nieuwe Deliplein gebeurt tijdens het festival Flamenco op Zuid, dat op zaterdag

23 juni van 15.00 tot ca 23.30 uur plaatsvindt op en rond het Deliplein. Er zijn die dag volop demonstraties flamencodansen, workshops (o.a. tapas maken en dansen) en muziekoptredens. Er is ook een informatiemarkt waar dansscholen en andere organisaties zich presenteren. Bewoners die willen meedenken over de toekomst van het Deliplein kunnen binnenlopen in het ‘Delicafé’ in één van de informatietentjes. Het slotspektakel van het festival vindt plaats om circa 22.30 uur.

1 Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…