Nog even snel…

317 views
1 minuut leestijd
Start

Vandaag een nieuwe dag vol kennismakingen met Feijenoord. De adjunct-secretaris, het hoofd communicatie en het MT. Het voelt al zo welkom, terwijl ik toch nog benoemd moet worden! Ik verheug me ook op de kennismaking met de afdeling morgen. Gelukkig op tijd voor de fractievergadering weer in Den Haag, en zélfs nog even (te kort en te snel, maar toch!) naar de presentatie van het boek dat mijn vriend Anne-Tjerk Mante schreef over mannen en kleren. Eens kijken wat ik aan moet trekken, morgen 🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…