Nooit meer stinken.

419 views
1 minuut leestijd
Start

Regelmatig ruikt het in de deelgemeente naar vanille. Dat is niet omdat er de één of andere feestdag van een groep mensen is, waarbij traditioneel vanillevla gemaakt wordt of zo, maar omdat Quaker Oats op die dagen een koekje of ontbijtproduct maakt waar nogal wat vanille in zit. Bij navraag bleek dat er een geurreductieplan is, waarbij in 2008 de geur ten opzichte van 2006 met 95% gereduceerd moet zijn. Er is goed vertrouwen dat dat goed gaat komen. Wat me wel opviel bij het bestuderen van het materiaal, was dat er weinig over de geuroverlast geklaagd wordt. Wat betekent dat? Mensen vinden het lekker? Mensen willen niet klagen? Mensen zijn eraan gewend? Wie het weet mag het zeggen.

2 Comments

  1. Ik ben gek op vanille. Mijn bodylotion ruikt ernaar, mijn geurkaarsjes en mijn toiletverfrisser. Een stad die naar vanille ruikt, daar kan ik alleen maar van dromen!
    (is dat een antwoord?)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…