Ontmoediging

344 views
1 minuut leestijd
Start

Ontmoediging

Eén van de zaken die veel aandacht vragen van het beleid van de deelgemeente is het ontmoedigen van drugshandel en -verbouwing. Daarom wordt er, als bekend is dat in een bepaald pand hennep gekweekt wordt, subiet en adequaat opgetreden. Vorige week vertelde een politieagent me dat hij vroeger een hele dag bezig was, als er een hennepplantage gevonden was. Nu hoefde hij er niet zo lang bij te zijn, omdat er allemaal diensten de afwikkeling hadden overgenomen.

Een ander onderdeel van de professionalisering van de bestrijding van de hennepteelt is dat op de ramen van een pand waarin de hennepplantage is gevonden posters worden gehangen (zie foto). De eigenaar van het pand kan de sleutels van nieuwe slot op het politiebureau komen ophalen, en meteen uitleggen hoe het komt dat er plantjes werden verbouwd in een pand dat voor wonen bestemd was. Daarna kan hij zelf de poster weghalen. In sommige gevallen toevoegen aan een verzameling…

1 Comment

  1. De pica op de poster hebben ze gejat van http://www.HENNEPDESK.eu
    Die hebben in hun forum er een topic over staan. Ze wijzen met een dikke vinger naar de kwekers en zelf verkrachten ze een hennepblad en hebben schijt aan auteursrecht van een pica.

    HD

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…