Over een fout waarbij het (helaas) niet veel uitmaakte.

329 views
1 minuut leestijd
Start

Eergisteren verstuurde ik weer eens een nieuwsbrief, en toen ik gisteren controleerde of dat allemaal goed was gegaan, drukte ik op een verkeerd knopje, en verstuurde ik een oude nieuwsbrief opnieuw. Foutje bedankt. Schaamrood op de kaken, natuurlijk.

Tot mijn verbazing kreeg ik op de herzonden nieuwsbrief allemaal positieve reacties: "goed zo!", "volgende keer tekenen we mee".  Wat was het geval: de oude nieuwsbrief ging over een brief die wij in september aan Ella Vogelaar stuurden. Hierin zeiden we "regel die financiering nou eens, en kijk naar welke problemen er het eerst in de wijken aangepakt moeten worden. Helaas is 3 maanden later die discussie nog steeds actueel.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…