/

porte-parole de merde de chiens

264 views
1 minuut leestijd
Start

Vandaag lees ik een hilarische bijdrage van Matthijs van Muijen op zijn weblog, waarin hij vertelt over hoe hij op zijn vakantie een hondepoepzakje probeert te bemachtigen. Zeer lezenswaardig.

Het hondenpoepbeleid gaat me aan het hart. Ik erger me ook wild aan de troep die die beesten achterlaten op plekken waar dat niet mag, en het past enorm bij wat ik, sinds ik de column van Hendrik Jan Schoo heb gelezen, als één van mijn voornaamste taken opvat hier in de Deelgemeente Feijenoord: "het feminiene geploeter op goed onderhoud en beheer (…) waaraan gewone burgers sterk hechten". "feminiene geploeter" geeft tot dusver nul hits in google, maar die column van Schoo in de Volkskrant van een paar weken geleden moet online, want het is een belangrijkere bijdrage in de discussie over de taak van de gemeente dan de nota "wil tot verschil". Maar daarover een volgende keer.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…