//

Radio Rijnmond

377 views
1 minuut leestijd
Start

Volgende week zit heel Rotterdam ’s avonds tussen 18.00 en 19.00 uur aan de radio: dan presenteer ik van maandag tot vrijdag het programma “met wie?”. Ieder dag heb ik een andere gast. Allemaal mensen waarvan ik vind dat ze iets bijzonders doen in of voor Rotterdam.

  • Maandag: Ahmet Karacan. Ahmet is accountant en bestuurslid van één van de grootste Moskeeën in Nederland: de Koca Tepe moskee aan het Afrikaanderpark.
  • Dinsdag: Farah Benguedda. Farah is lerares en voorzitter van WIN (Werk In Netwerken), een netwerkorganisatie voor hoogopgeleide allochtone jongeren.
  • Woensdag: Johan Herman. Johan is journalist (voor wijkkrant De Sluis), schrijver en betrokken buurtbewoner van Hillesluis. Hij heeft mij al een paar keer geinterviewd, en nu is het eens andersom.
  • Donderdag: Gosia Grubba. Gosia is kunstenares. Vorige week werd een boek van haar project met vluchtelingenkinderen gepresenteerd.
  • Vrijdag: Tali, Earl, Cryptisch en Moorder. Cryptisch en Moorder zijn rappers. Zij zijn leden van het eerste uur van de Tuigcommissie. Onlangs werd een plein bij Hunter Douglas naar de oprichter van de Tuigcommissie, Helderheid, vernoemd. Meer Tuigcommissie vind je hier.

Tijdens de uitzending kan je bellen.

1 Comment

  1. Wat een leuke gasten. Rotterdammers die passen in het plaatje Rotterdam Durft!!! Als we het lef, ambitie en enthousisamse en passie van deze mensen kunnen overbrengen op anderen gaat het helemaal goedkomen volgens mij.
    En zo lopen er trouwens nog vele Durf-als rond hier in deze prachtige stad. Zoals je weet heb ik een paar van die kanjers op de gevoelige plaat mogen vastleggen en wat doen ze het goed! Ik ga luisteren!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…