/

Robert Baruch hoort bij de VVD

252 views
1 minuut leestijd
Start

faudje

Vorige week was het jaarlijk congres van het IPO, en zoals ieder jaar was ik ook nu weer erbij. Hans Alders hield er een helder betoog over het middenbestuur, en ik ontmoette allerlei oude en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Het was over het algemeen prima georganiseerd, alleen met de badges was het dus misgegaan. M'n naam fout, en erger: lid van een verkeerde partij.

Hoewel ik een aantal VVD-ers persoonlijk graag mag, vraag ik me af hoe verstandige mensen achter het beleid kunnen staan dat de nummer twee van die partij uitvoert. Vanochtend was ik aanwezig bij de afsluiting van Archydam (een prachtig project voor kinderen van asielzoekers) en ik ben me weer rot geschrokken over hoe Nederland met die mensen omgaat. Wat een verhalen. Ongelofelijk schandalig hoe die jonge levens door de war geschopt worden. Hoe haal je het in je hoofd om kinderen hun vriendjes te ontnemen en ze het land uit te schoppen? Waar is dan je fatsoen? Waar zijn dan je normen en waarden?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…