s.s. Rotterdam

315 views
1 minuut leestijd
Start

11062006(023)

Vanavond zag ik de voorstelling over de ss Rotterdam die in het Museum Katendrecht op de Rechthuislaan werd uitgevoerd. Meer info over de ss Rotterdam volgt, maar de voorstelling was enorm leuk. Veel Rotterdamse liedjes, en die werden door het publiek natuurlijk goed meegezongen. Opgeschreven in mijn notitieboekje: "meer Rotterdamse liedjes leren".

1 Comment

  1. “Meer rotterdamse liedjes leren” gelukkig heb je een collega die goed is ingevoerd in Rotterdamse liedjes. Ik ben in het bezit van twee boeken met Rotterdamse liedjes…met bijbehorende CD’s. Je mag ze van me lenen :-). Ik verwacht natuurlijk wel een serenade onder mijn raam als je ze onder de knie hebt

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…