Samen Sociaal ’06

269 views
1 minuut leestijd
Start

Veel projecten en activiteiten op het gebied van sociaal beleid dragen bij aan een betere samenleving. Ze zijn van groot belang en verdienen het om gestimuleerd te worden. Daarom looft de provincie Zuid-Holland de tweejaarlijkse prijs voor de beste projecten op het gebied van sociaal beleid uit: de Samen Sociaalprijs. Ook dit jaar weer. Tot 31 maart 2006 kan je je daarvoor inschrijven; de prijsuitreiking is op de Samen Sociaaldag, op donderdag 29 juni 2006.

Elke gemeente of privaatrechtelijke rechtspersoon zonder winstoogmerk in Zuid-Holland kan meedingen naar de Samen Sociaalprijs. Dit kan zijn met ideeën voor projecten; lopende projecten of projecten die kort geleden zijn afgerond.

Totaal is er € 55.000,- aan prijzengeld te verdelen. Voor de eerste prijs is € 25.000,- beschikbaar, voor de tweede en derde prijs respectievelijk € 15.000,- en € 10.000,-. Bovendien zijn er twee stimuleringsprijzen van € 2.500,- per stuk. Het prijzengeld moet worden besteed aan verdere ontwikkeling en uitvoering van het project of van soortgelijke projecten elders in de provincie, regio of gemeente. De winnaars hebben een voorbeeldfunctie voor andere gemeenten, organisaties en verenigingen.

Naast de prijzengelden is de winst voor iedereen natuurlijk nog veel breder. Elk project krijgt de kans zich te presenteren op de informatiemarkt tijdens de finale op 29 juni 2006. Daarnaast worden de projecten beschreven in een publicatie van de Samen Sociaalprijs 2006. Op het inschrijfformulier kan je aangeven of je wil deelnemen aan de informatiebeurs. Om in de prijzen te kunnen vallen, moet het project voor 31 maart 2006 via een inschrijfformulier (hier te downloaden) zijn ingediend, moet het binding hebben met het thema ‘Zuid-Holland, samen sociaal’ en moet het openbaar gemaakt kunnen worden. Als je je houdt aan het reglement kan er niets mis gaan. Het inschrijfformulier kan je sturen naar

Provincie Zuid-Holland, Programma Sociaal Beleid
Mw. M. van de Luijtgaarden
Postbus 90602
2509 LP Den Haag

Je kan het ingevulde formulier ook mailen naar samensociaalprijs@pzh.nl Meer informatie over de Samen Sociaalprijs vind je op de website van de Provincie Zuid-Holland . Ook kan je contact opnemen met Marga van de Luijtgaarden, telefoon 070 – 441 66 45 of een e-mail sturen naar samensociaalprijs@pzh.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…