Tamelijk rustig

315 views
1 minuut leestijd
Start

Dankzij de inzet van zeer velen is het in de Deelgemeente relatief rustig geweest. Maar toch hebben we ons deel van de "feestvreugde" ook gehad. Ik was net even op het Oleanderplein waar behoorlijk is huisgehouden:

DSC01729

Verschrikkelijk. De gasten die dit op hun geweten hebben moeten flink aangepakt worden. En op de Putselaan is een container uitgebrand:

DSC01731

Roteb en De Werf zijn volop bezig alles weer in de oude staat te herstellen, zodat we 2008 fris tegemoet kunnen. Maar dit kan natuurlijk niet. Het is gedrag dat voorkomen moet worden.Vandaar dat we er dit jaar dan ook weer flink tegenaan gaan. Opruimen waar nodig, voorkomen waar mogelijk. Met het interventieteam, de mannen en vrouwen van de werf, Roteb en stadstoezicht, en al die andere mensen die dag en nacht bezig zijn Feijenoord veilig, sociaal en mooi te maken. Vanavond was ik ook nog even op de nieuwjaarsborrel van de Gemeente Rotterdam. Ivo opstelten had het over zijn prioriteiten voor 2008: een prominente plaats nam daarin in het kauwgumvrij maken van de binnenstad.

Life is all about priorities.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…