Terug op de zaak

300 views
1 minuut leestijd
Start

bavariaCR

Terug op kantoor en meteen behoorlijk wat werk. Gisteren -natuurlijk- gaan kijken bij de Bavaria City Race. Helaas was de auto te snel voor de foto (wat rijmt). Wat een spektakel! Hoewel ik geen grote fan ben van de formule 1-sport, ga ik het toch bijna worden. De auto’s en de sfeer eromheen hebben wel iets. Ook wel wat vreemds. De meisjes van Bavaria en andere bedrijven, bijvoorbeeld, die in strak rubber gekleed rondpoedelen, dat allemaal mijn smaak niet. Vandaag of morgen nog even snel langs om te zien hoe het Jan Eleveld erbij ligt; we willen immers snel aan de slag met een tijdelijke inrichting. Ook ben ik benieuwd of alle afspraken met de bewoners zijn nagekomen: vooralsnog hoor ik daar wisselende geluiden over.

Vandaag wat post en mail nagelopen, en bij het inkoopbureau de offertes in het kader van de aanbestedingsprocedure bewonersondersteuning beoordeeld. Hier volgt vast binnenkort nieuws over.

Verder moet natuurlijk de najaarsnota vorm krijgen, en de begroting voor 2009 in de steigers gezet. En dan natuurlijk de gebruikelijke irritaties. Kortom: er is genoeg te doen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…