/

Tros op Nederland 1

336 views
1 minuut leestijd
Start

Rita Verdonk heeft vandaag haar nieuwe politieke beweging gepresenteerd. Trots op Nederland is waar ze mee komt. De peilingen wijzen op 16 zetels (net als Wilders), maar ik denk dat ze samen met Wilders nog niet op de helft daarvan zal uitkomen. Maar goed, de echte peilingen zijn de verkiezingen, en die zijn er voorlopig nog niet, want het kabinet zit stevig in ’t zadel.

Vooralsnog blijf ik zelf gewoon trots op de mannen en vrouwen van Roteb, Werf, Stadstoezicht, politie en de "gewone" buurtbewoners die zich dagelijks inzetten om Nederland (te beginnen de eigen omgeving) mooier, schoner, veiliger, leuker, kindvriendelijker en Rotterdamser te maken. Gisteren begon daartoe de "schoon&heel-week" op de Kop van Zuid. Ik gaf het startsein door samen met een bewoonster een vuilnisbak te plaatsen. Bewonersvereniging "De Landtong" presenteerde hun informatiebulletin, met daarin de oproep om iedere dag allemaal 5 vuilnisjes van straat te halen en die in de prullebak te gooien. Kijk, daar hou ik nou van.

Hieronder een groepsfoto rond de door mij geplaatste vuilnisbak. Let op hoe mooi recht die vuilnisbak staat. Precies op de juiste hoogte bovendien. Jaja. Het is een vak apart 🙂

schoon & heelweek, Kop van Zuid.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…