Twee dingen die iedereen moet doen.

356 views
1 minuut leestijd
Start

Afgelopen weekend ben ik "In de naam van de vaders" gaan zien in theater Pierrot. Omdat ik als voorzitter de mensen mocht uitnodigen voor de borrel was ik al eerder in de foyer dan anderen, en kon ik goed zien dat maar weinigen het droog hadden kunnen houden.  De Haagse wethouder Bert van Alphen hield een goed verhaal waarin hij onder andere opmerkte dat mannen inderdaad emoties kennen. Voor wie dat nog niet weet of gewoon eens heel bijzonder theater wil zien: ga er naar toe!

Opening masterclass biennale

Zondagochtend was ik met mijn zoon bij de opening van de expositie van internationale studenten die hier in het kader van de Architectuurbiënnale een masterclass volgden en  gebouwen hebben ontworpen voor Rotterdam Zuid. Marijke Goedegebuur (LR) was er ook. En terecht, want het is een indrukwekkende tentoonstelling geworden met veel leuke ideeën. Ga het zien! De winnaars komen uit China en hebben een prachtig ding voor bij de maassilo's ontwerpen. Het laat zich moeilijk uitleggen: gewoon gaan kijken, dus.

Mijn haar was wakkerder dan ikzelf:

Opening masterclass biennale

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…