V3 (Vragen Vuurwerk Voorschoten)

288 views
1 minuut leestijd
Start

Zoals ik al eerder schreef, was ik verrast dat de Provincie een mileuontheffing wil verlenen voor de opslag van bijna 30.000 kilo Vuurwerk in Voorschoten. De Gemeente Voorschoten is er tegen, en het is maar helemaal de vraag of het wel veilig is, wat daar gebeurt. Dan bedoel ik niet alleen de opslag zelf, maar ook het vervoer naar en van de opslagplaats. Bovendien: voor de inwoners van Voorschoten lijkt het me ondoorzichtig als de ene overheid “ja” zegt, en de andere “nee”. Ik heb daarom vragen gesteld aan GS. Zie hier.

5 Comments

 1. Hoe staat het in deze met de door het min.
  van VROM vereiste risicocontouren?
  Er is een AMvB opslag gevaarlijke stoffen,
  waaronder vuurwerk, en volgens mij mag je
  nooit zoveel vuurwerk ineens opslaan, maar
  dat weet ik niet zeker. Ik zoek het uit

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…