/

Van bezoek aan Feijenoord tot bezoek aan Feijenoord.

359 views
1 minuut leestijd
Start

Vanochtend had ik mijn vriend en partijgenoor Thijs Reuten over de vloer. Ik heb hem Feijenoord laten zien en we hebben natuurlijk veel gesproken over de verschillen tussen de deelgemeenten van Rotterdam en de Stadsdelen in Amsterdam. Verheven discussies die er natuurlijk nu, voor mij, niet zoveel toe doen, omdat ik vooral een klus te klaren heb. In dat kader was ik dan ook vanavond in de wijk Feijenoord, om met inwoners te praten over zaken die er spelen. Het was erg gezellig, leerzaam en nuttig; en ik ben blij dat ik de voetballende mannen van de foto blij heb kunnen maken: er komt kunstgras op jullie voetbalveld! (oh ja, en mijn MSN is baruch@euronet.nl).

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…