Verantwoordingsdag Feijenoord op 6 juni (persbericht)

245 views
1 minuut leestijd
Start

De deelgemeente Feijenoord houdt op 6 juni 2007 haar eerste Verantwoordingsdag. Inwoners van de deelgemeente en andere belanghebbenden worden geïnformeerd over de diensten binnen de deelgemeente en krijgen ook de kans om deel te nemen aan debatten. De gemeente Rotterdam kent sinds 2004 een Verantwoordingsdag en het is nu voor het eerst dat een Rotterdamse deelgemeente haar eigen Verantwoordingsdag organiseert. Feijenoord houdt deze dag om de inwoners en betrokkenen bij de deelgemeente in de gelegenheid te stellen een kijkje in de keuken te nemen. Dé kans ook om te horen/zien wat de deelgemeente het afgelopen jaar heeft gedaan op het gebied van bijvoorbeeld buitenruimte, jeugd, integratie en veiligheid.

De hele dag staat in het teken van openheid en discussie. In de middag vullen kraampjes de oostzijde van de Maashaven en is er een ‘presentatie van diensten’, van 14.00 tot 18.00 uur. De deelgemeente Feijenoord nodigt hiervoor diverse gemeentelijke diensten uit, bedrijven, instellingen, bewonersorganisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedereen die geïnteresseerd is in de beschikbare diensten binnen Rotterdam, maar ook een woordje wil wisselen met de Rotterdamse dienstverleners, kan hier terecht. Daaromheen heerst een feestelijke sfeer met muziek, ballonnen, allerlei lekkernijen en diverse attracties, ook voor kinderen.

’s Avonds, van 18.00 tot 20.00 uur, vindt er een debat plaats in de raadszaal van de deelgemeente aan de Maashaven O.z. 230. Portefeuillehouders gaan dan graag in discussie met bewoners over uiteenlopende onderwerpen.

Enkele weken voor Verantwoordingsdag ontvangen alle bewoners van Feijenoord een persoonlijke uitnodiging met een antwoordkaart om alvast het onderwerp aan te geven waarover best een hartig woordje gesproken kan worden. 

Elke Feijenoorder mag op 6 juni langskomen en een kijkje nemen in de keuken, of gewoon om zijn/haar favoriete ambtenaar, raadslid of bestuurder in het zonnetje te zetten!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…