/

Verlichtingsplan Stieltjesstraat

342 views
1 minuut leestijd
Start

Vanavond om 20.00 uur zal ik samen met de initiatiefnemers van het burgerinitiatief ‘Verlichtingsplan Stieltjesstraat’ de verbeterde (sfeer)verlichting in de Stieltjesstraat en omgeving feestelijk onthullen. Hierdoor wordt het eerste burgerinitiatief in de deelgemeente Feijenoord tot een goed einde gebracht.

De verbeterde (sfeer)verlichting in de Stieltjesstraat en omgeving vloeit voort uit een burgerinitiatief uit 2005. Dit initiatief is genomen door een 30-tal bewoners uit de buurt, onder leiding van Klaas Dekkers, die nu in de deelraad zit namens Leefbaar Rotterdam. De initiatiefnemers wilden het Entrepotgebied ‘aantrekkelijker’ maken voor bewoners, toeristen en andere bezoekers door te pleiten voor meer (sfeer)verlichting. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord vond het een goed initiatief en gaf in 2007 opdracht aan Gemeentewerken om het verlichtingsplan uit te voeren. Onlangs is deze verlichting aangebracht door Eneco/CityTec.

Met het burgerinitiatief geeft de deelraad bewoners de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op de politieke agenda. Bewoners kunnen onderwerpen, plannen of voorstellen die met hun buurt te maken hebben, rechtstreeks op de agenda van de deelraad plaatsen.

U bent van harte uitgenodigd om bij de start aanwezig te zijn.

Tijd: 20.00 tot 22.00 uur

Locatie: Villa Zebra, Stieltjesstraat 21

Programma:

20.00 uur Inloop met live muziek, welkomstwoord door Robbert Baruch

20.30 uur Te voet naar de Eva Cohen Hartogkade

20.45 uur Openingshandeling door Klaas Dekkers en Robbert Baruch

21.00 uur Terug naar Villa Zebra

21.15 uur Hapje, drankje en muziek

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…