Vroem Vroem: Komkommertijd

382 views
1 minuut leestijd
Start

Niet alleen de kranten brengen geen nieuws: ik heb ook even niet veel te melden. Het reces slaat onverbiddelijk toe en de coalitiebesprekingen vinden -conform de nieuwe opvattingen over transparantie, openheid en burgerbetrokkenheid- achter gesloten deuren plaats, en niemand die écht weet waar het over gaat.

Alle tijd dus voor vluchtklusjes. Mijn ouder airmilespas was kwijt, dus ik heb een nieuwe aangevraagd. Nu ben ik ook lid van het elitaire gezelschap van de Shell Vpowerclub (in tegenstelling tot vroeger tank ik bij Shell: ik boycot zoals alle verstandige mensen, BP vanwege hun olievlek, bonusbeleid en hun politieke bemoeienissen om een terrorist uit het gevang te krijgen).

Tegen alle mensen die proberen hun lidmaatschap van de Vpowerclub om te zetten naar een nieuw airmilesnummer willen zeggen: “Lasciate ogni speranza”. Het is een eindeloos heen en weer gestuur van de ene Shell-mantelorganisatie naar de andere van Airmiles.  Om allerlei “redenen” en “procedures” is het niet mogelijk. Aandoenlijk.

Al met al toch een dag of vier met deze vermakelijke ergernis beziggeweest voordat ik het opgaf, en een nieuw lidmaatschap van de Vpowerclub heb aangevraagd.

Gelukkig heb ik daar nu even tijd voor. Alle reden dus om iets verstandigers te gaan doen: deze week braaf in de bibliotheek van het Vredepaleis studeren en volgende week een paar dagen vrij te nemen voor wat Ahnenforschung in Iserlohn, Göttingen, Pattensen, Südheim, en -wie weet- Bodenwerder!

Tschüß!!

2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…