Waarschuwing

311 views
1 minuut leestijd
Start

Vandaag 18 augustus zult u weer een postzending ontvangen van de Provincie Zuid-Holland.  Deze zending bevat de vergaderstukken voor de commissies die weer op 31 augustus zullen vergaderen. Ook treft u de stukken aan die in het zomerreces in uw postvak zijn blijven liggen. De koerier heeft de opdracht gekregen om als de envelop niet door uw brievenbus past toch de stukken door de bus te doen.

Oei. Dat wordt breken 🙁

2 Comments

 1. Geacht lid van de PvdA, is het u bekend dat de media wat achter lopen aangaande uw collega tweede-Kamerlid Hamers van de PvdA?

  Dat het van de SP overgenomen, of wellicht wat laat ’simultaan’ bedachte plan aangaande o.a. schoolboeken kosten, van de SP afkomstig is? Dat de SP hier al sinds ‘99 over debateert en schrijft?
  http://www.sp.nl/nieuws/tribune/9909/boeken.stm

  Wat is uw mening, uw collega is wat traag, of de media wat erg laat danwel selectief, of 3 iets anders… wat u mij en bijv. op het weblog van jan marijnissen kan antwoorden.
  http://www.janmarijnissen.nl/weblog/2005/08/23/beter-goed-gejat/#comments

  Ik hoop het laatste als u zich lid acht van een open partij. Ere wie ere toekomt, maar wie is dat in dit geval, PvdA, of SP?

  Groet,

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…