Wat te doen?

464 views
1 minuut leestijd
Start

Er is bij sommige mensen wat onduidelijkheid over wat er aan de hand is. Kort gezegd: de deelraadsfractie van de PvdA heeft een motie van wantrouwen tegen mij ingediend. Voorlopig ben ik nog “gewoon” in functie. Ik ga eerst eens even fijn uitrusten van de afgelopen weken, morgen naar Sparta, genieten van vrouw en kinderen, en op een gegeven moment komt er vast wel meer nieuws.

6 Comments

 1. Robbert,
  Wat vervelend! Jij bent een bestuurder die de afgelopen jaren in Feijenoord heeft laten zien dat je hart voor de zaak hebt.
  Ik snap nog niet waarom je eigen fractie je heeft laten vallen inzake het opbouwwerk. Volgens mij was je bezig om andermans puin op te ruimen..Succes!

  Rachid Benhammou

 2. De achterstand in Bloemhof is voor een groot deel te wijten aan mensen uit de bewonersorganisaties die zelden wisselen van bestuur en te grote invloed van bewoners ondersteuners die de integratie hebben belemmerd en nu ach en wee roepen in de gemeenteraad.

  Ik vind het vreselijk dat een partij als de jouwe die zegt het vreselijk te vinden dat er gediscrimineerd wordt het heeft goed gevonden dat jij om je Joods zijn weggestemd werd en er perse een allochtoon moest komen. Ik vind Yesildal een aardige vent maar we krijgen wel een paralelle samenleving als elke bevolkingsgroep zijn eigen mensen naar voren schuift.

  Ik moet als oorspronkelijke bewoner respect tonen aan elke politievrouw of man. Ik heb degene waar van ik de brief heb gelezen gevraagd hem op te sporen. Doortastendheid wordt meestal niet gewaardeerd, en humor als dat er niet was dan kon ik het hier niet uithouden. Zo leuk is het niet in de deelgemeente Feijenoord voor zich normaal gedragende burgers .

  Ps . ik zou het niet opnemen voor mevr Oudshoorn of dhr Kronenberg.

  M.van Lent: Met grote verbazing vraag ik mij af of je je zelf weleens heb horen communiceren. Baruch kan idd als een hork overkomen en tijdens de vergaderingen meer bezig zijn met andere zaken, maar dat geldt ook voor dhr Kronenberg. Dat het hard nodig is dat de bezem bij de bewonersorganisaties en subsidies eens ter hand te nemen.

  Dat jij daar een andere visie over hebt, komt doordat jouw ouders jaren huis hielden bij die organisaties.Dat is ook waarom jij de stemmen hebt binnen gehaald, door de bekendheid van je moeder in Bloemhof.

  Ik heb overigens onlangs een schrijven van jouw moeder aan de heer Baruch onder ogen gekregen waar de honden geen brood van lusten. Als mijn moeder mijn zo te kakken zette verdween ik uit de politiek.Het zou zo maar kunnen dat die brief van je moeder het vervolg is om Baruch weg te sturen. Er zitten in jullie fraktie mensen waarvan ik mij afvraag of ze niet mogen of kunnen spreken. God verhoedde dat Matthijs Muijen hier komt besturen dan zijn we nog verder van huis. Een man met het kaliber van Straasheijm is ver te zoeken in de deelgemeente feijenoord Enige optie is de hele raad op te heffen, de burgers worden niet beter van die politieke laag.

 3. Aan: bestuurders van Feijenoord
  De krachtmeting tussen lot en ego leidt tot crisis.
  Het is meestal het beste zich uit vrije wil over te geven aan het lot en het eens te zijn met wat je toch niet kunt veranderen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…