Wat weet de Tweede Kamer dat wij niet weten?

301 views
1 minuut leestijd
Start

De tweede kamer stuurde vanochtend een bericht dat de voorzitter van de tweede kamer de Prins der Nederland en Prinses Maxima feliciteert met een….. Klik hier.

1 Comment

 1. Het is vandaag een heuglijke dag. Er is een dochter geboren bij Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Prinses Máxima is vanavond kort voor 22.00 uur bevallen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag.

  Ik heb kort na de geboorte telefonisch contact gehad met de gelukkige vader. Alles is goed gegaan en moeder en dochter maken het uitstekend.

  De prinsesjes Amalia en Alexia hebben er een zusje bij gekregen. De Prins en Prinses zijn nu de trotse ouders van drie gezonde kinderen.

  Ook voor Koningin Beatrix en de ouders van Prinses Máxima is dit een mooie dag. Ik heb de Koningin al mogen feliciteren met haar achtste kleinkind. Ze is een buitengewoon blije oma.

  De geboorte van een kind is altijd een bijzonder moment. Iedere keer is het weer een groot wonder.

  Ik hoop dat beide ouders er in slagen om – ondanks de druk van buitenaf– hun drie kinderen een zo gewoon mogelijke jeugd te geven. Ongedwongen en in alle rust.

  Zoals de manier waarop de Prins van Oranje zelf is opgegroeid. Samen met zijn twee broers op Kasteel Drakesteijn.

  Ieder kind moet kunnen opgroeien in liefde, veiligheid en geborgenheid.

  Als Nederlanders zijn we trots op ons Koninklijk Huis. Op de bindende rol die het speelt in onze samenleving. Op al het goede werk dat de verschillende leden van het Koninklijk Huis in binnen- en buitenland verrichten.

  Trots zijn we ook op het gezin van de Prins van Oranje en Prinses Máxima. We leven allemaal mee. We delen de blijdschap om deze geboorte.

  Namens u allen wil ik hen van harte feliciteren met de geboorte van hun derde kind. Ik wens het nieuwe Prinsesje veel zegen, geluk en gezondheid toe!

  10 april 2007

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…