Wij doen niet meer mee!

460 views
1 minuut leestijd
Start

Een paar weken geleden schreef ik een blogje over de onvrede die ik had met de interne discussie binnen de PvdA. Die blog werd door een aantal mensen misbegrepen (men dacht dat ik mijn lidmaatschap van de PvdA had opgezegd), maar ik kreeg veel reacties van mensen die hetzelfde onbehagen voelden bij de interne discussies. Zo veel, dat het me leuk leek om er een aparte site van te maken.

Die site is zojuist live gegaan: wijdoennietmeermee.nl. Het is een site die bedoeld is voor die PvdA-ers die ook tabak hebben van het geneuzel en zich ook niet meer met het interne gebabbel bezig willen houden (althans, niet via de pers ;-)) maar zich vooral willen richten op het politieke werk. Geen hoogstaande ideeën dus, nee, juist niet, maar een poging om de discussie weer een wat andere kant op te krijgen.

De bijdragen worden gemodereerd (door mij), dus oproepen om op de PVV te stemmen (er zijn er tot nu toe een stuk of 5 binnengekomen) worden niet geplaatst.

Ik moet trouwens gaan uitkijken, want www.retecool.com heeft er een wedstrijd van gemaakt: welke niet terzake doende opmerking wordt nog geplaatst?

update: Zie Trouw van 22/7. of hier.

update II HP heeft een wat cynischer stukje.

update III en op 24 juli een stuk in De Pers.

2 Comments

 1. Handig om niet meer mee te doen, maar dat is je kop in het zand steken… Het moge duidelijk zijn dat er al daadwerkelijk mensen zijn die niet meer mee doen met de PvdA. Als je dat niet wilt zien, dan ben ik bang dat alles bij het oude blijft. Bos moet opstappen als politiek leider van de PvdA en Ploumen ook als voorzitter en met nieuwe leiders, met andere inzichten kan een goede doorstart worden gemaakt met de Partij van de Arbeid.

 2. Bos haalt ex DSB ‘bankier’ Zalm in huis voor ruim € 750.000 p.j.,
  dat is € 62.500 p.m. Deze stakker kiest nog eens 5 directe medewerkers uit voor een ‘schamele’ 500.000 euries p.j. exclusief
  bonussen. Doel is de “Bos” bank van de hand te doen, hetzij totaal of in gedeelten en/of onderdelen.
  Bos was eens de financiële loopjongen van Zalm in hun betreffende kabinetsperioden. Bos vergeet zijn kruiwagen-vriend dus niet.
  Wel de normale modalen, de lagelonen verdieners en uitkerings-
  gerechtigden van nu en in de toekomst.
  De Sociale Democratie* van heden steekt zeer schril af van die van de 50er jaren.
  De koek verdelen* is al heel lang verworden tot koekhappen voor
  een beperkte groep. Vandaar de deplorabele toestand binnen de P v/d A.
  Diederik S geeft Marriëtte H voorzichtig een half pakje slaag, helaas veel te ontoereikend om het politieke failliet af te remmen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…