Zonder bluf is alles duf.

332 views
1 minuut leestijd
Start

09052006(002).jpg  Vandaag werd door het college van GS de ambtenaren van de provincie gevierd dat de Commissaris van de Koningin door de minister (op voodracht natuurlijk van ons, de staten) herbenoemd is. Dat werd ingeleid met een leuke speech van de (ook leuke) hoogste ambtenaar, Mariette van Wieringen; "zonder bluf is alles duf" en de "bende van acht" kwamen er prominent in voor. We genoten van koffie en taart in een heerlijk zonnetje. Het feest was natuurlijk niet voor mij bedoeld;  ik was er aan het partycrashen met een veelbelovende beginnend ondernemer, maar voelde me toch erg op m'n gemak, tussen de ambtenaren en gedeputeerden. Zonder bluf is alles duf. Ook voor ondernemers en politici (en bestuurders, maar daarover een andere keer).
   

2 Comments

  1. Ik heb je er niet gezien – ik was er ook – al had ik de indruk dat mensen vooral voor de taart kwamen en minder voor de speeches 😉

  2. Beste Robbert,

    Gefeliciteerd met je benoeming, laat me even weten wanneer je gaat verhuizen naar die prachtige stad:-), ik hoop dat we er binnenkort een borrel op kunnen drinken!!!!!

    Groet Rogier Katrien en Friso

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…